Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Η Εταιρία

Η εταιρεία μας είναι μια από τις παλαιότερες στο χώρο των λίθων στην Ελλάδα. Ο ιδρυτής της διδάκτωρ Γεωλογίας Νικόλαος Αλμπαντάκης ξεκίνησε το 1969 με γεωλογικές μελέτες. Τη δεκαετία του 80 έκανε την σπουδαία εξόρυξη του σπάνιου πράσινου χαλαζία (πράζιο) στη Σέριφο, η οποία έγινε ευρέως γνωστή έπειτα και από τη διεθνή δημοσίευση σε αναγνωρισμένα κλαδικά περιοδικά (αρχικά στο Mineralogical Record). Μέσα σε αυτή τη δεκαετία επεκτάθηκε και η δραστηριότητα στον τομέα των ορυκτών, απολιθωμάτων, λίθων για κόσμημα (με παράλληλη ανάπτυξη εργαστηρίου κατεργασίας αυτών), γεωλογικών εργαλείων, αντικειμένων από πέτρα κ.α.

Συνεχιστές της επιχείρησης είναι τα παιδιά τού Μιράντα και Δημήτρης Αλμπαντάκης που με υπευθυνότητα και αγάπη προς το αντικείμενο της δημιούργησαν δυο νέους πλήρως ανακαινισμένους χώρους στο κέντρο της Αθηνάς .

Τα καταστήματα μας απευθύνονται σε πελάτες λιανικής και χονδρικής. Με τη μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο παρέχουμε τεράστια ποικιλία σε ημιπολύτιμες πέτρες για την κατασκευή κοσμήματος τόσο με τυποποιημένες κοπές (calibre`)όσο και με λίθους πιο ελεύθερου σχήματος.Κάνοντας δικές μας εισαγωγές από όλο τον κόσμο εξασφαλίζουμε χαμηλές τιμές, πιστοποιημένη γνησιότητα, ποιότητα και πρωτότυπα υλικά και σχέδια.


ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

  • Ρόμβης 23 και Κολοκοτρώνη 41, Σύνταγμα,10560 Αθήνα, Τηλ. 2103232688  Εδώ θα βρείτε τα  πάντα γύρω από το κόσμημα ,χάντρες σε σειρές, καμποσόν, ταγιαρισμένες ημιπολύτιμες πέτρες , μοτίφ ,εξαρτήματα  κ.α .Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9π.μ.-5μ.μ .,Σάββατο 10π.μ.-3μ.μ.

  • Καλαμιώτου 17, Σύνταγμα, Αθήνα, Τηλ. 210 3231661. Έδώ θα βρείτε τα ακατέργαστα ορυκτά, απολιθώματα, τους λίθους κρυσταλλοθεραπείας κ.α